AlchemYlka

Dve ženy, matka a dcéra, tie ktoré kúpa chalupy pred siedmimi rokmi úplne zmenila.

Miesto späté s našou stránkou sa nachádza na juhu Slovenska, v malej dedinke s názvom Santovka. Vidiek s maďarsky hovoriacim obyvateľstvom, preslávenou kyselkou a termálnym kúpaliskom. Tu nielenže čas ide pomalšie, ale aj náš pes smúti, keď sa musíme vrátiť späť do mesta. Človek si na chalupe oddýchne, však to poznáte sami. A pokiaľ sa tento oddych spojí s niečím užitočným, vyjde z toho jedna úžasná vec. Rovnako ako u nás. Rozhodli sme sa vytvoriť blog pre vás, pre tých, ktorí rovnako milujú prírodu, bylinky a tvorenie.  Pre tvorivé duše a milovníkov starých vecí. Pre ľudí, ktorí sa nechcú len zdravo stravovať, ale chcú aj zdravo žiť.

Začíname od nuly a chceme samy sebe i vám dokázať, že vidiek sú the new black.

Alchemylku sme založili preto, že chceme tvoriť a naše poznatky, nápady a tipy chceme posúvať ďalej. Finty s nábytkom, záhradou ale i s tradičnými  aj bylinkovými receptami, chceme ukázať vám. Čakajte články najmä o bylinkách, fytoterapii a samozreme aj o chalupe! Ukážeme vám ako si jednoducho vytvoriť doplnky do domácnosti. Ponúkneme vám naše výrobky, ktoré využijete v kuchyni či ako dekorácie.

A keďže hlavnú úlohu majú bylinky a výrobky z nich, ktoré predávame pod značkou ALCHEMYLKA.

A prečo zrovna „Alchemylka“? Pretože je to naša obľúbená bylinka, ktorá má všestranné použitie. A práve tak ako náš blog ponúka rôznorodé.

*

0 komentárov k “AlchemYlkaPridajte vlastný →

Pridaj komentár